Original article: http://www.anybrowser.org/campaign/index.html

“Vidna pri vsakem brskalniku” kampanja

Opomba: Ta stran je napisal Cari D. Burstein izraziti čustva skriva “Vidna pri vsakem brskalniku” akcijo. Če ste bili iz tukaj s spletne strani, ki nosi “Vidna pri vsakem brskalniku” tematskih grafika ali besedilo, to pomeni, da mesto avtor ne strinja z akcijo in sodeluje pri prizadevanjih za odvračanje od brskalnika posebno web design. Preberite spodaj za več informacij o tem, kaj to je vse okoli, in da vidim, če bi želeli sodelovati.

“Vsakdo, ki slaps a ‘Ta stran je najbolje gledati v brskalnik X” nalepko na spletni strani se zdi, da je hrepenenje za slabih starih časih, pred spleta, ko ste imeli zelo malo možnosti za branje dokumenta pisno na drugem računalniku, drugo urejevalnik besedil ali drugo omrežje. ”
– Tim Berners-Lee v Technology Review, julij 1996

Če ste prišli na to stran, ste verjetno radovedni “Vidna pri vsakem brskalniku” tematskih gumb na njej. Tukaj je moja razlaga. Zelo sem zadovoljen z Sedanji trend spletnih strani, oblikovanje le za posamezne brskalnike in ignoriranje drugih. To je zelo nadležno, da me, da obiščete spletno stran in ugotovil, da sem bil zavrnjen, dokler ne pridem nazaj z Netscape ali Internet Explorer. Prav tako je nadležno, da obiščejo spletne strani, ki vam omogočajo, s katero koli brskalnika, vendar so močno odvisni od oznak, ki jih podpira samo v nekaj priljubljenih brskalnikov ali izpustite podporo za besedilne brskalnike.

Rad bi, da se ta trend obrne. Vem, da ne morem spremeniti splet sam, ampak vsak malo šteje, in to je moj glas za platforme neodvisen, brez brskalnika posebna World Wide Web. Torej, sem se prikaže “Vidna pri vsakem brskalniku” gumb poudariti, da sem poskusil ustvariti svoje spletne strani, da je viden v vseh brskalnikih, in popolnoma funkcionalen. Nekatere strani lahko videti bolje v nekaterih brskalnikih kot v drugih, vendar pa bi morali biti berljivi s katerega koli brskalnika. Trudim se, da le uporaba brskalnika posebne oznake v ustreznih načinov, in le, če obstaja utemeljen razlog za njihovo uporabo, in v primerih, v katerih sem se uporabljajo oznake, ki podpirajo le nekateri brskalniki, kot slikovne mape, okvirji, Java, itd, sem naredil moj najboljši, da se uporabi ljubek možnosti, ki so na voljo v HTML ali določene alternative za brskalnike, ki jih ne podpirajo razgradljivosti. Prosim, pustite me, če boste naleteli na karkoli na moji spletni strani, ki ne delajo v vašem brskalniku (specifičen, kaj brskalnik, ki ga uporabljate in kaj ni delal) in bom poskušal popraviti.

Vabim vsakogar, ki želi, da se pridružijo tem prizadevanjem, da gredo naprej in kopiranje katerega koli od številnih grafik, ki jih udeleženci v akciji, ki so na voljo na vsakem brskalniku Graphics strani. Če se počutite, kot ustvarja druge grafike za akcijo, prosim! (in mi sporočite, če mi lahko zagotovi, da grafiko uporabljajo drugi). Jaz bi raje, če ste povezani grafiko na to stran, tako da ljudje vedo, kaj to je vse okoli, ali pa ustvarite svojo stran o tej akciji, vendar, če ne želite, da je v redu z mano preveč.
Tukaj je vzorec malo html lahko uporabite (z ustreznimi spremembami), če ti je všeč:

<p><a href=”http://www.anybrowser.org/campaign/”><img src=”path-to-graphic/graphicname” width=”graphic-width-in-pixels” height=”graphic-height-in-pixels” alt=”Viewable With Any Browser” /></a></p>

Opomba: Morate izbrati enega od grafike iz katerega koli brskalnika Graphics strani in ga kopirajte na svoj spletni strani imenik, in spremenite zgornjo kodo, ki ustreza vašemu nastavitev in grafiko, ki ste jih izbrali. Ne povezujejo neposredno na grafiko na mojem strežniku, če lahko to pomaga, ker bo to upočasni nalaganje strani, ustvarite večji poudarek na mojem strežniku, in če imam, da se premaknete datoteko, lahko ugotovite, da vaša povezava postajališča deluje nenadoma.

Če imate raje ne bi prikazal grafiko na vašo spletno stran, ampak bi rad, da naj ljudje vedo, da je vaša stran namenjena za delo pri vsakem brskalniku, boste morda želeli, da samo dodati besedilno povezavo nekje na vašo spletno stran, ki govori nekaj po vzoru “Vidna z vašo najljubšo Browser” ali “Best Videno pri vsakem brskalniku” (ali karkoli hočeš reči, da odraža vaš pristop). Bilo bi lepo, če bi se povezali to besedilo na tej strani, ali če bi si ustvarili svojo stran, ki opisuje akcijo, tako da ljudje, ki želijo vedeti o lahko najdete več informacij, in morda oblikujejo svoje lastne strani, da bi si jo lahko ogleda vsakdo. Morda boste želeli obiskati katerega koli brskalnika Graphics stran iskati druge sloganov akcije, ki so bili, ki so jih udeleženci akcije.

Obstajata dva glavna razloga za dani grafiko in / ali besedilo na vaši strani, če ste design spletnih strani, ki so vidni v kateremkoli brskalniku:

  • Če želite, da vaši obiskovalci vedeli, da si prizadevajo, da bi vaša stran uporabna za vsakogar.
  • Da bi spodbudili druge ljudi, da oblikujejo svoje strani, tako da so vidne v vseh brskalnikih.

Jaz sem ustvaril dostopnem Site Design Guide, ki obravnava vprašanja v spletno stran dostopnosti in kako narediti svojo stran čim bolj dostopna. To ni HTML vodnik, vendar pa vam bo pomagal vedeti, kaj je dostopnost kriznih žariščih, so na spletnih straneh, in svetuje o tem, kako ravnati z njimi. Bodite prepričani, da obiščejo mesta, navedene v oddelku povezave za dodatne informacije.

Če boste naleteli na spletna mesta, ki niso dostopni in bi radi, da bi jih spodbudili, da bi jih lahko ogledate s katerim koli brskalnikom, je dobra ideja, da jim pošljete sporočilo. Obstaja nekaj primerov črke so na voljo na tej spletni strani.

Upam, da boste pridružili v prizadevanju, da bi odvrnili brskalnika posebno spletno oblikovanje in pomagal ščititi svobodo izbire za vse spletne uporabnike.

Home | SEO Words | Coloring